Tutustu Alain Chartierin teokseen Jäätelö Koko Vuoden, ja sukella jäätelön maailmaan.
Alain Chartier, Ranskan paras jäätelötekijä vuonna 2000 ja maailmanmestari Torinossa 2003, käsityöläinen ja alan asiantuntija jakaa kanssamme parhaat reseptinsä jäätelön teemalla.
430 reseptiä, 250 valokuvan kera, tämä kirja sisältää myös ensimmäisen osan teknologiasta, historiasta, työtekniikoista, raaka-aineista ja sääntelystä. Toinen osa on omistettu resepteille, vuoden kuukausien ja vuodenaikojen mukaan.
Sivujen kuluessa löydät reseptin kuninkaalliselle kakulle suklaa-karamelli-jäätelöllä, pääsiäismunalle kookoksella, mustikkametsän jäätelöleivokselle, tuoreille mansikkajäätelöleivoksille, punaiselle kirsikkajäätelöpuulle...
Viite: BEL46
Varastossa: 3 tuotetta
Mitat: 384 sivua
Kieli: Ranska